Lloguer de bicis

Anima’t i pedala

Lloguer de bicicletes de totes mesures.Disposem d’una gran varietat de bicicletes per poder fer una ruta amb total comoditat. Així, tenim bicis per a tota mena d’edats i alçades. Mountain bikes , bicis de passeig i tàndems, tots amb canvi de marxes.Cal dir també que lloguem llanternes que s’acoblen a la bicicleta per poder passar els túnels de la Via Verda de la Terra Alta, Baix Ebre i Matarranya amb tota seguritat. A Montsport disposem de bicicletes de qualitat, amb canvi de marxes i suspensió davantera.

Bicicletes familiars. Montsport som l’única empresa que disposem de bicicletes de cuatre places. Una bicicleta que et permetrà gaudir de la via verda d’una forma molt especial amb tota la família. El seu funcionament és simple, els dos de darrere pedalen, amb cadenes i canvis independents. Els dos del davant, que solen ser els petits de la família s’ho miren i gaudeixen del paisatge i d’un dia esplèndid amb tota la família.

Lloguer de bicicletes especials. També lloguem una bicicleta per a quatre persones, així podeu anar tota la família a la vegada. Oferim bicicletes per a minusvàlids patrocinats pel Consell Comarcal de la Terra Alta i Sanitas les quals són gratuïtes.

Tot tipus d’acoblaments per als xiquets.  Podeu escollir la forma més confortable per portar els més petits ja que disposem de cadiretes i també carrets. I si ja tenen ganes d’anar amb bicicleta però encara no ho dominen prou bé, podeu llogar un acoblament que uneix la bicicleta d’adult amb la petita amb total subjecció.

El casc s’inclou a totes les bicis.

El preu de la bicicleta és 12 € al dia. Els acoblaments per als més petits com la barra i la cadireta són gratuïts.

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres