Excursions per a grups

Acomiadaments de solters Si voleu passar un inoblidable final de la vida de solter/a, que millor que passar-ho a Horta de Sant Joan mentre gaudeixes de la natura 100%. Per tant, veniu a Horta de Sant Joan a baixar pel barranc del Canaletes si teniu ganes d’emoció i naturalesa. Si preferiu una  activitat més tranquil·la i relaxada podeu optar a fer la Via Verda amb bicicleta. A totes dues activitats ja nomenades podem sumar-li una excel·lent degustació de vins de la Terra Alta. Vins amb molt cos i personalitat que a ningú deixa indiferent. Apliquem descompte a partir de grups de 8 persones.

Grups escolars Oferim també activitats per a escolars. Montsport és una empresa que apropa a l’alumne a la naturalesa mentre descobreix l’entorn i aprèn a compartir i participar amb els seus companys. Així, Montsport disposa de diferents recursos i formes d’aprenentatge per desenvolupar-se i aprendre dins la natura. La Via Verda és l’escenari ideal per educar, instruir i assolir les diferents matèries que cursen a l’escola.

Grups d’empresa. Activitats per a empreses com el barranquisme y la Via Verda per a poder intercanviar opinions i impressions amb els companys de feina.  A més, podeu compartir una sala de reunions mentre gaudiu d’un bon àpat amb els sabors de la Terra Alta.