Lloguer de bicicletes

Cicloturisme a Horta de Sant Joan

Lloguer de bicicletes a Horta de Sant Joan, Terra Alta.

A Montsport oferim una gran varietat de productes i acoblaments per a que la teua experiència cicloturística sigui el més adaptada possible a les teues necessitats o preferències.

Disposem d’una gran varietat d’accessoris per als més petits de la família. A continuació acoblaments per als xiquets, i més avall imatges de les bicicletes convencionals.

bicicleta familiar horta de sant joan terra alta tarragona els ports terres de l ebreBicicletes familiars: Montsport som l’única empresa que disposa d’estes bicis. Una activitat estrella a la via verda es recorrer-la amb esta bici, els dos adults van davant sentats a una cadira pedalant i els petits darrere sentats. Tota una experiència! Als seients del davant només hi poden anar xiquets i el conjunt no pot passar de 200kg.

lloguer de bicicletes horta de sant joanBuggy: recomanat per a infants d’entre 4 i 7 anys. Contsa d’una cadira amb una roda annexa a la bicicleta del adult, també incorpora uns pedals.

lloguer de bicicletes horta de sant joan terra alta tarragona terres de l ebreCadira: l’element més conegut per tothom, una cadira annexa a la bici del adult. Recomanat per a infants d’entre 2 i 5 anys.

lloguer de bicicletes horta de sant joanCarro: Un element molt conegut per a famílies és el carro. Hi poden anar dos infants sempre i quant no sobrepassin els 25kg, recomanat entre 1 any i 5.

alquiler de bicicletas horta de sant joan montsport             alquiler de bicicletas horta de sant joan lloguer de bicicletes horta de sant joan        

Follow-me: “segueix-me”, un acoblament per a infants que ja tenen edat per tindre la seua autonomia de pedals, seient i manillar però que encara els hi manca un poc l’equilibri, recomanat entre 6 i 11 anys.

bicicletes elèctriques horta de sant joan

Bicicletes elèctriques: ebikes per complementar la teua visita a Horta de Sant Joan amb diferents rutes i punts de vista.

Les nostres bicicletes que lloguem les comprem fabricades aquí al país i les anem renovant constantment per a oferir un servei òptim. Disposem de dos línies generals de bicis, les mountain bikes i les de passeig. 

alquiler de bicicletas horta de sant joan            alquiler de bicicletas horta de sant joan

Tenim diferents diàmetres de roda a les mountain bikes 24″ 26″ 27.5″.

Aquí teniu tota la informació per al lloguer de bicicletes a Horta de Sant Joan, per a més informació no dubteu en posar-vo en contacte amb nosaltres.

El preu del lloguer de bicicletes a Horta de Sant Joan és de només 12 € al dia. 

Experiències amb bicicleta a Horta de Sant Joan

Vols llogar la bicicleta per fer la via verda?

Contacta amb nosaltres