Vivim la natura!

Barranquisme

Salta i submergeix-te dins un món d’adrenalina

El barranquisme és la pràctiva esportiva consistent en progressar per un accident geogràfic, causat per un curs d’aigua, anomenat barranc, canó, engorjat… i anar superant els obstacles que aquest ens planteja. 

Com ho fem? Saltant, nadant, rapel·lant, descens en tobogan, desgrimpades… Una activitat esportiva molt completa amb contacte amb la natura que no us deixarà indiferents.

El Canaletes és un barranc d’iniciació de gran bellesa situat al Parc Natural dels Ports. Aigua, roca, salts… tot els elements intrínsecs del barranquisme fusionats en un sol descens. Sifons, tobogans, salts de baixa i mitja alçada, grans badines per nadar, pas de zona soterrada per l’aigua, caos de blocs… Un canyó molt complet que permet donar una gran pinzellada del que és el món del descens de barrancs.

L’activitat inclou un reportatge fotogràfic que el nostre guia titulat us farà durant el descens, per un record inoblidable! Veniu i gaudiu de la muntanya i l’aigua com mai ho havíeu fet!

El cost és de 40 euros per persona i inclou: guiatge qualificat, material (neoprè, casc,…), transport, permís i accés al parquing del Parc Natural, assegurança i fotos.

Recordeu que per realitzar l’activitat heu de portar un bon calçat esportiu, banyador i roba i calçat sec per després l’activitat, tovallola i aigua per beure.

Tenim una llarga experiència en la dinàmica i conducció de grups al medi natural, a la muntanya minimitzem al màxim els riscos per tal que la seguretat dels nostres clients sempre sigui present. No hem tingut mai cap accident greu després dels 15 anys (des del 2007) que portem amb el guiatge de grups, vivim la natura, vivim el barranquisme, per què així ho sentim, perquè aquí hi vivim.

 

Si sou experts en barrancs i voleu fer el descens sense guia…

A Montsport  també trobareu tot tipus de material per la pràctica del barranquisme amb seguretat. Material de qualitat, neoprens de totes les talles (15 €) , cascs (3 €), escarpins (3 €),…

Experiència de barranquisme

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres