Vivim la natura!

Barranquisme i activitats de natura a Catalunya, Horta de Sant Joan

El barranquisme i les activitats de natura a Catalunya i a Horta de Sant Joan són molt riques i diverses.

Concretament aquí a Horta de Sant Joan la naturalesa ha estat especialment generosa. Ens trobem situats a la falda del Parc Natural dels Ports, al sud oest de Catalunya, província de Tarragona. Un indret meravellós, salvatge i feréstec, on te podràs evadir a racons naturals amb tota tranquilitat.

A continuació podeu visualitzar un vídeo curt, de 30 segons d’algunes de les activitats que podeu realitzar amb nosaltres.


Activitats a Horta Sant Joan amb MONTSPORT

Una activitat més que coneguda a Horta de Sant Joan és el barranquisme, el descens del riu Canaletes. Dintre d’un entorn natural meravellós on l’aigua cristal·lina i els seus salts us fascinaran. Un barranc molt aquàtic on trobareu quantitat de salts, sifons, tobogans, ràpels… tot això i molt més en un indret on la roca i l’aigua es fusionen per formar una meravella natural. Els nostres guies titulats i profesionals de les activitats en qüestió us proporcionaran el material i us acompanyaran durant el desenvolupament de l’activitat, explicant’vos com actuar en cada ocasió i gestionant el grup. Per més informació de barranquisme premeu aquí

activitats catalunya barranquisme horta de sant joan

A les Terres de l’Ebre tenim una densitat de població baixa, això fa que tinguem a l’abast racons naturals i paisatgístics poc humanitzats. Per exemple la muntanya de Santa Bàrbara. Un cim altament simbòlic per als habitants de la Terra Alta. El pic es troba enfront mateix de la població d’Horta de Sant Joan, a la façana nord est del municipi. Hi podeu arribar amb cotxe fins la falda o surtir caminat des d’Horta. La ruta en total ve a durar entre 2 o 3 hores i el valor paisatgístic és impressionant.

activitats natura catalunya horta de sant joan

Així que no ho dubteu, per gaudir del barranquisme i les activitats de natura a Catalunya i a Horta de Sant Joan a MONTSPORT ho trobareu!

Comparteix la notícia

Contacta amb nosaltres