BENVINGUTS A MONTSPORT

Activitats multiaventura

Si us agrada el món rural i les activitats a la natura, no podeu deixar de vindre de vacances amb la família o els amics i nosaltres ens encarreguem de tot: diversió garantida, organització totalment planificada i contacte amb els allotjaments de la zona.

LES NOSTRES

Promocions

PACK VIA VERDA

Pot gaudir d’una excursió de la Via Verda per la Terra Alta, Baix Ebre i el Matarranya.La forma perfecta pera relaxar-se.

PACK VIA&VI

Un recorregut senzill que transcorre la comarca i on podràs descobrir les seves muntanyes, camps de cultiu i boscos mediterranis i també la vall del riu Canaletes.

PACK FREE

Per gaudir de la Via Verda de les terres de l’Ebre i el Matarraña al teu aire i parar allí on el cos et demani una mica de tranquil·litat.

Vídeos

Activitats

Blog

Últimes Notícies

Colònies de final de curs

El mes de juny es per exel·lència el temps de les colònies de final de curs dels col·legis. Per això [...]

Bicicletes elèctriques

L’equip de Montsport ja disposem de bicicletes elèctriques. Si vens al nostre establiment  trobaràs la possibilitat de gaudir de bicicletes [...]

Qui som?

Montsport és una empresa familiar que va nàixer ja fa deu anys amb l’objectiu d’oferir activitats i serveis a Horta de Sant Joan i entorn. Hem crescut com a empresa i ens hem anat diversificant en quant a les activitats proposades. Cadascú del nostre equip exerceix el seu rol i gestiona la seua feina i això ens ajuda a créixer entre tots com a empresa i professionals. També estem estrictament relacionats en altres empreses de les Terres de l’Ebre per formar cinèrgies les quals ens ajuda a fluir a tots i fer territori.

Veure més