Cursa d’orientació al II Cap de setmana de l’esport

Aquest cap de setmana es va celebrar el II Cap de Setmana de l’Esport de la Terra Alta. Entre diverses activitats el passat dissabte 18 de novembre vam realitzar una cursa d’orientació a la zona de l’Àrea Recreativa de la Franqueta.

Una cursa d’orientació consisteix en passar per uns punts marcats a un mapa, a contrarrellotge i camp a través, és a dir, sense itinerari fix o predeterminat. A cada punt del mapa corresponent a la realitat trobarem una balisa, prèviament col·locada. De cada balisa penja una pinza, cada pinza en ser picada, marca un dibuix diferent. Cada equip porta una targeta de control amb dotze caselles que corresponen als punts que han de passar per assolir l’objectiu. L’equip que passa per tots els punts amb menys temps guanya.

La majoria de participants eren iniciants, així que vam adaptar l’activitat per a n’aquest nivell, i que persones de totes edats puguessin gaudir d’un matí agradable. L’arribada dels primers no es va fer esperar, uns 45 minuts després d’haver donat el tret de sortida ja arribaven els tres primers equips del podi, va estar molt renyit. El guanyadors de la cursa van ser els corredors de Gandesa, equip format per la Núria, la Maria i “Cucala”. En segon lloc el tàndem format per la Mercè i Marc i tancant el podi els dos germans “Sente” de Batea, Mònica i Marc. Enhorabona a tots!

Tot i així l’objectiu del matí era passar una estona agradable amb família o amics, fomentar l’esport a la comarca i conèixer un racó del nostre territori d’una forma diferent.

Dins del marc del II Cap de Setmana de l’Esport de la Terra Alta es desenvoluparen diferents activitats, com la xerrada esportiva a càrrec del gran Xesco Espar o un torneig de pàdel amateur. Tot això amb un ambient festiu i familiar.

Gràcies a l’Oficina Jove de la Terra Alta i a Qualitiesport per confiar amb nosaltres! El proper any més i millor!

 

IMG-20171118-WA0022[1] IMG-20171118-WA0024[1] IMG-20171118-WA0021[1]

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Contacta amb nosaltres