Vivim la natura!

Lloguer de bicicletes Matarranya

La via verda de la Val de Zafán recórrer més de 100 quilòmetres al llarg de les cinc comarques per les que passa; Bajo Martín, Bajo Aragón, Matarranya, Terra Alta i Baix Ebre. A Montsport oferim tota la logística necessària per a realitzar-la en total comoditat el tram que desitgeu, lloguer de bicicletes, transfers, acoplaments per als petits de la família etz.

lloguer de bicicletes matarranya

Durant el recorregut aragonès del Matarranya contemplareu les antigues estacions de Valjunquera, ValdelTormo, Torre del Compte, Vall-de-roures i Queretes. Tot el traçat és descendent però si que de l’estació de Torre del Compte fins a Vall-de-roures són 9 quilòmetres ascendents.

Una de les joies que atravessareu durant el recorregut és el pont sobre riu Algars, que divideix les dos províncies, Tarragona i Teruel. Un impressionant pont des del qual les vistes aèries de l’entorn són inigualables. També és bo de saber, que sota el pont hi ha una zona de banys coneguda com l’assut, que si us ve de gust refrescar-vos durant el recorregut és una molt bona opció a tindre en compte.

lloguer de bicicletes matarranya
Pont sobre el riu Algars

El lloguer de bicicletes al Matarranya el fem tots els dies, tot i que el nostre establiment és a Horta, fem trasllats a totes les estacions que desitgeu. Moltes vegades la gent que ja coneix la part de la Terra Alta i Baix Ebre doncs també vol gaudir de la part nord-occidental del recorregut. El funcionament és al revés que amb la part catalana, primer us pugem, a vosaltres i a les bicicletes, fins l’estació que desitgeu i després vosaltres feu el traçat de baixada.

lloguer de bicicletes matarranya

No us podeu perdre esta via cicloturística de gran rellevància històrica i sens dubte, de les més boniques i còmodes de gaudir. De la mà de Montsport, transfers, lloguer de bicicletes al Matarranya, Terra Alta i Baix Ebre, us ho posarem d’all`ò més fàcil per recòrrer de la millor manera esta via verda!

No ho dubtis, VIU LA VIA!

Comparteix la notícia

Contacta amb nosaltres