Vivim la natura!

Montsport cumplim 15 anys d’experiències

Des del Juliol del 2007 que vam començar, humilment amb les primeres bicicletes, a Montsport ens hem anat formant i creixent en aquest món i ja acumulem 15 anys d’experiències turístiques.

Des d’aleshores, ens hem anat especialitzant i diversificant en l’oferta, oferint així més serveis i activitats. Això també implica més formació per part nostra, donant sempre la màxima qualitat possible. Seguim aquí al peu de canó, sent innovadors amb el material i compromesos sempre amb la seguretat.

Aquestos 15 anys d’experiències hem après moltes coses, i moltes vivències positives que hem compartit amb molta gent que ens ha acompanyat durant este fantàstic viatge, Sisco, mecànic de bicicletes als nostres inicis, Xavi Conesa TD2 d’escalada i barranquisme durant 7 anys aquí amb nosaltres. Agraïr també al David Miralles i Roberto, grans guies de barranc, escalada i muntanya. Gràcies a tots ells que han estat aquí, per contribuir a fer gran el barco de Montsport.

Però tota esta trajectòria no hauria estat possible si no haguès nascut Montsport, òbviament. Una idea de tota la família, especialment de la Roser i Jaume, que gràcies a la seua persistència, esforç i constància avui dia Montsport és el que és, una empresa pionera al nostre àmbit, innovadora i dinàmica, en la qual sempre estem a l’últim crit en les novetats del mercat oferint sempre la màxima qualitat.

Des d’aquí us invitem a que visiteu Montsport amb qualsevols de les notstres experiències i comproveu vosaltres mateixos això que us estem explicant, 15 anys d’experiències ens avalen. La via verda, el barranquisme, tallers d’orientació, el nostres parc de tirolines i les novetat que vindran el pròxim 2023.

Des d’aquí també agraïr a tots els nostres clients, que són moltíssims els que han confiat amb nosaltres donant-nos l’oportunitat de seguir creixent, MOLTES GRÀCIES A TOTES I A TOTS, Montsport seguirem aquí, al peu del canó, oferint els nostres serveis i experiències a la Terra Alta per tota aquella gent que ens visita i confia amb nosaltres!

Comparteix la notícia

Contacta amb nosaltres