Vivim la natura!

Targeta regal; Montsport Experience

Que practicar esport és saludable tots ho sabem, però, quina millor manera de fer-ho que envoltats de naturalesa en una Reserva de la Biosfera, de les Terres de l’Ebre en aquest cas i amb la nostra targeta regal.

via verda horta de sant joan

Ara pots regalar als teus éssers estimats l’experiència que més els hi agradi amb la nostra targeta regal. Us poseu amb contacte amb nosaltres i us la personalitzem amb els noms i l’activitat que hagueu triat. Regalaràs diversió, proximitat i naturalesa!

No saps que regalar al teu nebot? No ho dubtis, segur que una experiència de barranquisme on els salts i l’aigua son una constant quedarà ben content. Tens un compromís familiar? Doncs una escapada recorrent la via verda amb bicicleta de forma amena i passar un dia amb contacte amb la natura és una bona opció.

tirolina Horta de Sant Joan

A Montsport ens encarguem de que el teu regal sigui complet, un obsequi original, diferent i saludable! Pots triar entre totes les experiències que oferim; multiaventura al nostre camp de tirolines, que també inclou rocòdrom i circuit d’habilitat, o també una scaperoom outdoor familiar, ambientada amb Picasso pels carrers del nostre poble.

De ben segur que hi trobaràs alguna que s’escaigui al que busques per al teu ésser estimat! No ho dubtis, obsequia diversió, esport i natural! La targeta regal Montsport Experience és la teua solució!

Comparteix la notícia

Contacta amb nosaltres