Vivim la natura!

Nova regulació al barranc del Canaletes

El consistori d’Horta de Sant Joan ha emès una ordenança municipal per fer efectiva la regulació i fer de pagament els pàrquings dels Estrets (per la part d’Horta) i per la pràctica del barranquisme al canó del riu Canaletes.

regulació barranc del canaletes i lliberos

Esta és una antiga reivindicació ja de la gent del territori, la regulació d’estos espais naturals i fer de pagament els accesos a estos. Amb això s’intenta la no aglomeració de vehicles als pàrquings i posar-hi sentit comú i ordre. Els preus són:

  • 3€ els vehicles tipus turisme o motocicleta
  • 5€ les furgonetes o autocaravanes

Pel que fa als tràmits dels permisos ho podeu fer presencialment a l’oficina de turisme del municipi d’Horta de Sant joan, ubicada al carrer Pintor Pablo Ruiz Picasso nº18 o telemàticament per la pàgina del Gencat al següent link https://parcsnaturals.gencat.cat/ca/xarxa-de-parcs/ports/gaudeix-del-parc/consells/regulacio-dactivitats/

Si vens a Montsport, nosaltres ens encarreguem de tots estos tràmits i gaudiràs d’una experiència autèntica i genuïna de la mà de professionals del descens de barrancs, amb una llarga trajectòria amb el guiatge i activitats a la naturalesa. Gaudireu de l’activitat d’una forma divertida i sobretot segura, més de 15 anys d’experiència ens avalen! Des del 2007. Per més informació cliqueu aquí

A Montsport trobareu també material per la pràctica segura del barranquisme, lloguer de neoprens, arnesos, cascs, escarpins, motxilles… assessorament i recomanacions del territori, perquè som d’aquí, de tota la vida i coneixem de primera la nostra terra.

Comparteix la notícia

Contacta amb nosaltres