Vivim la natura!

Turisme de proximitat

Ecoturisme, tot el conjunt d’activitats i pràctiques sostenibles a la natura per preservar i admirar el medi ambient i turisme de proximitat. Respirar aire pur, caminar pel bosc, pedalar entre muntanyes, descansar sota un pi, admirar la flora i la fauna del territori, remullar-te a un riuet amb el so dels ocells, passejar-te entre vinyes, tastar els productes de km 0,  viure experiències fantàstiques en un paradís únic,… 

Sota el Parc Natural dels Ports descansa damunt un turó Horta de Sant Joan, un municipi dotat d’una bellesa extraordinària.

Situat a la Terra Alta, (província de Tarragona) una comarca rural, tranquil·la i rica en gastronomia, cultura i paisatge. Declarada per la UNESCO l’any 2013 juntament amb les altres comarques de les Terres de l’Ebre, Ribera d’Ebre, Baix Ebre i Montsià, Reserva de la Biosfera gràcies a la conservació dels seus ecosistemes mediterranis i l’aposta per la convivència entre la societat i el medi ambient. 

Vindre a Horta de turisme de proximitat significa parar el temps i gaudir d’allò més pur; sense grans pretensions Horta és art pels seus paisatges, els cims que emmarquen la població no et deixaran indiferent, com Picasso es va enamorar, tu també ho pots fer. Enamorar-te de les seues muntanyes, dels seus rius, dels seus boscos i camps de conreu, de la seua humil i amable gent, dels seus carrers d’aire medieval, de la seua història, de la seua gastronomia, del seu ritme de vida sense presses, de la seua màgia…

Calsigar (mot emprat a la Terra Alta per dir trepitjar) aquest trosset de Catalunya et farà despertar les sesacions de llibertat. T’animarà a aprendre a viure amb més passió, menys estrès  i apreciar que la felicitat rau en allò més petit i senzill. 

Monstport us espera per fer realitat aquesta il·lusió i les ganes de viure lliures! 

VIVIM LA NATURA!

Comparteix la notícia

Contacta amb nosaltres