Vivim la natura!

La via verda de la Terra Alta, lloguer de bicicletes i logística.

Com molts de vosaltres ja coneixereu a Montsport ens dediquem a oferir als nostres clients tota la logística al voltant de la via verda de la Terra Alta, lloguer de bicicletes, transfers, reparacions etz

A continuació un vídeo de 30 segons d’algunes de les activitats que podeu fer amb nosaltres.

Aquesta via cicloturística antigament era una línia ferroviària que unia les poblacions de la Puebla de Híjar i Tortosa amb l’objectiu de dinamitzar les mercaderies i trànsit de persones d’este territori. Tot i els anys i el gran cost que va suposar la construcció d’aquesta via no va representar cap triomf social a n’aquell temps. És al any 2000 que s’ignagura i s’arranja com a via verda i comença l’autèntic èxit d’este traçat.

via verda terra alta lloguer bicicletes
Via Verda al tram d’Horta Sant Joan

Amb una llargada de més de 100 quilòmetres representa el símbol del turisme a la nostra comarca i un gran atractiu a les Terres de l’Ebre. Mentre recorreu la via verda contemplareu uns paisatges dignes de Reserva de la Biosfera, (títol otorgat a les Terres de l’Ebre recentment per la UNESCO).

Durant el recorregut podreu gaudir d’espectacular vistes del món rural, recorrent un paisatge agroforestal únic. La via verda és una via ciclística que va de l’interior cap al mar, és important remarcar-ho ja que vosaltres la podeu començar a Horta de Sant Joan i recórrer este meravellós traçat descendentment, de forma que quan arribeu al quilometratge desitjat us venim a buscar a l’hora i lloc que prèviement haguem quedat.

Via Verda, antiga estació d’Horta

La Terra Alta som una comarca rica en patrimoni natural, i quina millor forma per contemplar-lo, que anant amb bici. Pedala, respira, evadix-te en un entorn natural fantàstic. Els boscos d’aquí són típicament mediterranis, amb molts de roures, alzines i carrasques.

Així que ja ho sabeu, veniu a conéixer aquest racó de país pedalant per un traçat molt amè per a famílies i grups d’amics.

Per a més informació sobre la via verda de la Terra Alta i el lloguer de bicicletes premeu aquí!

Comparteix la notícia

Contacta amb nosaltres