Activitats Horta de Sant Joan

No saps on anar a les teues vacances? Busques contacte amb la natura i un turisme de proximitat? No ho dubtis, amb nosaltres trobaràs un munt d’activitats que realitzar a Horta de Sant Joan.

La naturalesa ha estat generosa a la nostra vila, és per això que oferim un ampli ventall d’activitats practicar. A la Terra Alta, la veritable Catalunya per descobrir.

via verda terra alta
tram de via verda entre Arnes i Queretes
  • La Via Verda; és un antic traçat ferroviari que unia les poblacions de la Puebla de Híjar i Tortosa. Avui dia ha estat arranjada i posada a punt per al cicloturisme. Sens dubte l’activitat estrella d’Horta de Sant Joan i a la comarca de la Terra Alta. A Montsport oferim tota la logística al voltant d’aquesta experiència. Lloguer de bicicletes i acoblaments per als petits de la família, cadiretes, carrets, “follow-me”… També tots els trasllats a totes les estacions, osigui, vosaltres feu la baixada i nosaltres us tornem al punt de sortida amb la furgoneta. Per a més informació premeu aquí

barranquisme terres ebre
Grup d’amics al Canaletes
  • Barranquisme: activitat consistent en descendir per un accident geogràfic anomenat barranc, gorg canó… i anar progressant pels obstacles que aquest ens planteja. Salts, sifons, tobogans, seran una constant durant el descens. El barranc del Canaletes és una joia enmig del Parc Natural dels Ports. Un tram molt aquàtic del riu on t’ho passaràs d’allò més bé! Descobreix-ho de la mà dels nostres guies titulats. Per a més informació aquí.

tirolina Horta de Sant Joan
fot del nostra parc d’aventura a Horta de Sant Joan
  • Multiaventura: vine al nostra parc multiaventra i sentireu l’adrenalina a flor de pell mentres poses a prova les teues habilitats! Allà hi trobareu tirolines, ponts, rocòdrom i un circuit d’habilitat. Apte per a tota mena de grups d’edat. El parc es troba al costat mateix del municipi, hi pots accedit per la via verda o per la mateixa carretera amb un fàcil i cómode accés. Per a més informació premeu aquí.

 horta de sant joan historia cultura
Nucli antic d’Horta de Sant Joan
  • Tours guiats. Orta, com històricament sempre s’ha anomenat, té un casc antic i un munt d’anècdotes picassianes per explicar. El famós pintor malagueny hi va passar aquí alguns estius i temporades on el paisatge i la seua gent el van inspirar en la seua obra. Descobreix-ho de la mà de la nostra guia políglota d’una forma amena i divertida, adaptada al públic que tenim davant. Més informació aquí!

Totes aquestes activitats i moltes més les trobareu a Horta de Sant Joan, no us les perdeu i veniu a descobrir un territori amb un gran valor paisatgític, cultural, esportiu i autènticament rural!

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Contacta amb nosaltres