Colònies de final de curs

El mes de juny es per exel·lència el temps de les colònies de final de curs dels col·legis. Per això a Montsport oferim gran quantitat d’activitats per a que passeu una bona estada a Horta i que gaudiu de les nostres activitats!!

Via verda: vine i recòrrer la via verda de la Terra Alta en bici, passaràs per ponts, túnels, la muntanya de Santa Bàrbara, el santuari de la Foncalda… Tot això per l’antiga via del tren que recorria les nostres contrades, però ara en bicicleta des d’Horta Sant Joan fins a Pinell, o fins el quilometratge que esculliu

Descens de barrancs: viu la roca i l’aigua com mai ho havies fet abans! Salts, sifons, tobogans, desgrimpades! Nosaltres ens encarreguem del material, casc, neopré, arnés, assegurança, tranport i guia! també us fem fotos mentres el descens per després entregar-vos-les!

Parc d’aventura: vine i gaudeix del nostre parc d’aventura, tirolines, ponts, rocòdrom, circuit d’habilitat! tot això i molt més!

Circuit d’orientacio: gaudeix d’una forma ludicoesportiva el nostre entorn. Competeix amb els teus companys i i sigues el més ràpid en passar per tots el punts marcats! tot això amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola i a contrarrellotge!!

Si vols gaudir d’unes colònies a Horta de Sant Joan, amb Montsport trobaràs totes les facilitats!!

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Contacta amb nosaltres