Vivim la natura!

Experiències amb la família

Via Verda amb família!

Vine i recorrereu amb bicicleta una de les rutes més boniques i accessibles del nostre país!

Tenim tot tipus d’acoblaments (carrets, cadiretes, follow-me…) per als més petits i bicicletes de totes les mides. Amb la tranquil·litat que ens ofereix una Via Verda de la Vall de Zafan

A més a Montsport disposem de Bicicletes Familiars, úniques al territori. Amb elles podràs gaudir tota la família d’una passejada realment fantàstica. Les singularitats d’aquestes són diverses: els més petits van al davant obrint la ruta i fan de guies, els avis poden gaudir de la Via Verda també o admireu el paisatge a la vegada que converseu durant tota l’excursió.

Barranquisme ( +10 anys)

Gaudeix amb família a les terres del sud! Dins el Parc Natural dels Ports us emportareu un grapat d’emocions compartides iniciant-vos en aquesta modalitat! Trobareu un paisatge únic, un entorn privilegiat i els millors guies qualificats!

Saltar, nedar, capbussar-se i rapelar seran les activitats principals de la jornada.

Activitat d’orientació

Voleu descobrir l’entorn d’una forma diferent? Veniu tota la família i aprendreu a desxifrar un mapa per orientar-vos dins un entorn rural. Disciplina que implica caminar, observar, estar atent i cooperar. No et perdis aquesta forma tan singular de conèixer i valorar el medi que us envolta. Si ho proveu, repetireu!

via verda terra alta lloguer de bicicletes

Family Tours

Rutes culturals i gastronòmiques dedicades als més petits de casa!

Voleu fer un tast de vins amb nens i no sabeu com fer-ho? Voleu fer un tast d’olis tota la família? Fem una ruta cultural sense que els xiquets s’avorreixin? Nosaltres tenim la solució. Descobrim el municipi, juguem a jocs, fem manualitats i contem històries mentre els adults gaudeixen d’un tast de vins de la DO Terra Alta, descobreixen els llocs picassians i els de la Batalla de l’Ebre o simplement assaboreixen els productes de la terra.

Horta de Sant Joan, Batea, Arnes, Corbera d’Ebre

Família aventura!

Si vens a Horta, no et pots perdre el nostre parc multiaventura! Un antic conreu d’olivers, avui dia adaptat per gaudir al màxim amb la família!  Deixeu-vos anar per les tirolines, practiqueu l’equilibri als ponts tibetans, l’escalada al rocòdrom i moltes altres habilitats! Veniu i gaudireu tota la família d’unes activitats pensades per fer i gaudir tots junts!

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres