Vivim la natura!

Grups i empreses

Sou una empresa i voleu fer una sortida amb els companys de feina a la natura? No ho dubteu!

Veniu a fer la Via Verda amb bicicleta i gaudireu d’uns dels paratges més verges del país! Una ruta molt senzilla i agradable de recorregut descendent, apta per tothom. Nosaltres ens encarreguem del material per fer-la amb comoditat, disposem de vehicles per oferir servei a grups nombrosos, i els monitors que us acompanyaran durant tot el recorregut.

A més, tenim tricicles, tàndems i bicicletes de quatre rodes per aquells que no poden anar amb bicicleta! Proveu-ho! Us ho passareu d’allò més bé!

Barranquisme

Practiqueu el barranquisme per aprendre a confiar en vosaltres mateixos i amb els companys! Saltar dins l’aigua, rapelar o capbussar-se davall un aigua cristal·lina que neix al mateix Parc Natural dels Ports.

Montsport ofereix uns serveis de qualitat i uns guies professionals que us acompanyaran durant tota l’excursió.

Tours culturals i gastronòmics

Visiteu els municipis de la zona! Apreneu de la seua història, impregneu-vos de la seua cultura i tasteu dos dels seus productes gastronòmics. Visiteu algun celler de la zona per tastar els vins DO Terra Alta i els molins d’oli de la DOP Terra Alta.  Descobriu els llocs on freqüentava Picasso durant les seues estades a Horta de Sant Joan.

via verda horta de sant joan

Team Building

Enfoquem diverses activitats per empreses i grups que volen realitzar jocs i practicar mètodes per gaudir de forma distesa amb els companys en un entorn diferent! Jocs on confiar i cooperar amb els companys és imprescindible per aconseguir guanyar!

Contacta amb nosaltres per informar-te de les nostres activitats i mètodes per empreses i grups!

Comiats de solter/a

Gaudeix de totes aquestes activitats enfocades a comiats i celebracions! Us ho passareu genial: un entorn inigualable, la millor companyia i unes activitats tan divertides com enriquidores! Estem especialitzats en aquest sector ja que molts dels nostres clients opten per celebrar i gaudir d’un dia tan especial per nosaltres.

A més! Els nuvis tindran obsequi!!

activitats horta de sant joan

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres