Vivim la natura!

Escolars

Voleu organitzar una excursió amb l’escola o institut per poder gaudir de la natura? No ho dubteu veniu a fer la Via Verda de la Val de Zafán!

Montsport es troba a Horta de Sant Joan just al bell mig de la ruta. Podreu recórrer la comarca de la Terra Alta i el Baix Ebre a través de la vall del riu del Canaletes que neix al Parc Natural dels Ports i també pedalareu al costat del majestuós riu Ebre. Per tant, podreu observar els diferents paratges de l’última part  de la vall hidrogràfica de l’Ebre. El recorregut és tot descendent cosa que significa que és una excursió fàcil i accessible per tothom.

Nosaltres ens encarreguem de tota la logística de les bicicletes i us acompanyem amb monitors que agilitzaran i us facilitaran la ruta. Montsport disposa de més de 200 bicicletes, o sigui, més que suficients per poder organitzar sortides amb grups escolars. De fet, ja tenim més de 10 anys d’experiència al sector i col·laborem amb diferents albergs, cases de colònies i altres allotjaments per coordinar i planificar les excursions per la Via Verda i d’altres.

És imprescindible portar llanternes ja que hi ha túnels que estan foscos, fet que afegeix emoció a la ruta.

Barranquisme ( +10 anys)

Montsport ofereix un guiatge experimentat, titulat i professional per descendir alguns dels barrancs del Parc Natural dels Ports destinat únicament per escoles i instituts amb l’objectiu que els alumnes s’ho passin d’allò més bé mentre practiquen un esport d’aventura. Els barrancs que oferim són de nivell debutant i per tant, es poden iniciar dins d’aquesta modalitat juntament amb els companys de classe.

Nosaltres oferim tot el material necessari per realitzar l’activitat en tota comoditat i seguretat: neoprè, casc, arnès i cordes. No obstant, cal que els alumnes portin un calçat per caminar per la muntanya i que es pugui mullar i un banyador. S’ha de tindre en compte que llavors necessitaran roba i calçat per canviar-se.

Cursa Orientació

És una activitat realitzada a la Franqueta, lloc emblemàtic dins els Parc Natural dels Ports, que consta en trobar diferents punts marcats a un mapa amb l’ajuda d’una brúixola. Així, els alumnes aprenen a orientar-se dins un bosc, interpretar un mapa, trobar el nord magnètic mentre practiquen el senderisme.

Aquesta cursa pot ser a contra rellotge, doncs es pot realitzar de forma competitiva amb grups o parelles o de forma més tranquil·la.

Monsport us facilitarà tot el material i explicació per fer la cursa d’orientació amb tota comoditat i que els alumnes puguin gaudir de l’entorn mentre cooperen i interactuen amb els seus companys.

Picasso Tour

Descobreix de forma didàctica la relació de l’artista del segle XX i el municipi d’Horta. Un ruta adaptada per grups escolars de diferents edats. Història, cultura, arquitectura i art es barregen per confeccionar una visita d’aprenentatge pels carrers del poble.

POBLE VELL DE CORBERA D’EBRE

Visiteu el poble de Corbera d’Ebre bombardejat durant la Batalla de l’Ebre de la Guerra Civil. Una mostra de cruesa, devastació i recuperació que ensenya als alumnes la importància d’aprendre de la història i a valorar els nostres avantpassats i la seua forma de vida.

MULTIAVENTURA

Montsport disposa d’un camp d’olivers on els alumnes poden practicar diferents disciplines. Un lloc idoni per passar-s’ho bé mentre practiquen l’esport a l’aire lliure. Baixar per tirolines, creuar els ponts tibetans, escalar al rocòdrom, superar el circuit d’habilitats, córrer amb jocs de pilota,… Els alumnes s’ho passen d’allò més bé! Sol cal dir que les escoles repeteixen tots els anys! Així que és una activitat fantàstica per complementar el dia amb sortides a la natura que Montsport ofereix.

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres